GRIZLY Müsli přes noc Jablečný štrúdl 600 g
Produkt GRIZLY Müsli přes noc Jablečný štrúdl 600 g z kategorie müsli od výrobce GRIZLY najdete na UlovKafe.cz za 99 Kč. Celý popis 99 Kč 119 Kč Ověřit dostupnost
Popis
GRIZLY Müsli přes noc Jablečný štrúdl 600 g Vlastnosti a výhody: Müsli přes noc (také Bircher nebo overnight müsli) bylo vyvinuto švýcarským lékařem Maximilianem Bircher-Brennerem. Původně bylo určeno pro jeho pacienty. Ve Švýcarsku a Německu ale dodnes zůstává oblíbenu snídaní a není divu, jedná se o velmi zdravou a chutnou záležitost. Základ tvoří ovesné vločky, které jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, cenných vitamínů (především skupiny B a E) a minerálních látek jako jsou hořčík, draslík, železo a fosfor. Na plátky nakrájené mandle obohacují směs o oříšky a jejich benefity. Mandle konkrétně se více než z poloviny skládají minimálně z 50 % ze zdravých mono a polynenasycených mastných kyselin a mezi potravinami rostlinného původu dominují svým vysokým obsahem bílkovin. Kombinace českých sušených jablek, rozinek a skořice vytváří šťavnatou lahodnou kombinaci vůní a chutí připomínající jablečný štrůdl. Použití: Müsli přes noc je lahodnou plnohodnotnou snídaní i sytou svačinou. Nejlépe chutná dozdobené čerstvým ovocem a oříškovým máslem. Způsob přípravy: Protože müsli není naporcované, je jen na vás, jak velkou porci zvolíte a zvládnete sníst. Nasypejte směs do zavařovací sklenice či misky, přidejte mléko, rostlinný nápoj, bílý jogurt se sirupem nebo vodu a vložte alespoň na 30-60 minut (nebo klidně na celou noc) do lednice a hotovo! Grizly TIP: Pokud raději snídáte teplou snídani, zalejte si müsli horkou vodou (přibližně 80 °C), nechejte 5 minut odstát a lahodná ovesná kaše je na světě. Administrativní zařazení: Müsli Složení: Ovesné vločky jemné, jablka sušená česká, mandle plátky, rozinky sultánky (rozinky, slunečnicový olej), skořice Vyrobeno v Česku. Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal Müsli přes noc neboli overnight müsli si můžete večer zalít vodou či mlékem a ráno máte předem nachystanou lahodnou a plnohodnotnou snídani plnou živin. Ale pozor, název může být zavádějící, müsli vůbec nemusíte namáčet v nápoji celou noc, bohatě stačí hodina!