GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku 585 g
Produkt GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku 585 g z kategorie bezlepkové pečení od výrobce GRIZLY najdete na UlovKafe.cz za 199 Kč. Celý popis 199 Kč Ověřit dostupnost
Popis
GRIZLY Sweets Směs na ořechový chlebíček s čokoládou bez lepku, se sníženým obsahem cukru 585 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Jádra vlašských ořechů, samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, belgická hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), prášek do pečiva, muškátový oříšek, skořice. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54,5 %. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Základem směsi na bezlepkový ořechový chlebíček jsou mleté vlašské ořechy a kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Směs na chlebíček, kromě toho, že je bezlepková, také obsahuje erythritol, který snižuje v ořechovém chlebíčku poměr cukru. Směs je připravená na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, mlékem a olejem) a následné pečení. Hotový moučník chutná jako domácí. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru S belgickou čokoládou Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Doba přípravy: 10 minut, pečení: 60 minut. Na přípravu ořechového chlebíčku ještě potřebujete tyto tekuté suroviny: 3 vejce 75 ml oleje 170 ml mléka V robotu nebo šlehacími metlami vyšlehejte ve vyšší nádobě 3 vejce do husté krémové pěny. Poté přidejte mléko a olej a přisypte směs a metličkou jemně promíchejte. Vlijte do vymazané a vysypané formy na chlebíček a vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C na horní a spodní ohřev na 60 minut nebo na 140 °C horkovzduch, poté však prodlužte dobu pečení přibližně o 15 minut. GRIZLY Tip: Chlebíček můžete polít čokoládovou polevou a posypat ořechy. Čokoládovou polevu připravíte rozpuštěním čokolády a přilitím 31% smetany pokojové teploty. Množství smetany přizpůsobte požadované konzistenci. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Směs na pečení bezlepkového ořechového chlebíčku s belgickou hořkou čokoládou má také snížený obsah cukru díky přidanému erythritolu. Receptura je vytvořená renomovanou cukrářkou a výsledek pečení bude dokonalý.